Educatie Parentala

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Analiză de etapă: Provocări și reușite în implementarea activităților integrate în vederea reducerii abandonului școlar și încurajării participării școlare

There are no translations available.

În perioada 13-15 ianuarie 2017 a avut loc la Hotel Bradul, Vatra Dornei sesiunea de informare intitulată „Analiză de etapă: Provocări și reușite în implementarea activităților integrate în vederea reducerii abandonului școlar și încurajării participării școlare”.

Evenimentul a fost organizat de Unitatea Administrativ Teritorială – Județul Vaslui în calitate de Promotor al proiectului „Școala te face OM” – cod proiect PEC063, proiect în care Fundația HOLT România – Filiala Iași este partener.

La eveniment au participat 81 de cadre didactice din județul Vaslui, educatori parentali formați de către Fundația HOLT România – Filiala Iași în cadrul proiectului, însoțiți de membri ai echipei de implementare. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a realiza un schimb de impresii, bune practici și reușite obținute de către educatorii parentali pe parcursul implementări proiectului și totodată de a enumera problemele cu care s-au confruntat pe durata desfășurării cursului de educație parentală. Ne bucurăm să fi identificat împreună soluții de îmbunătățire și eficientizare a intervențiilor, câteva dintre strategiile cu impact pozitiv și pe termen lung asupra grupurilor țintă implicate în proiect (copii, părinți, cadre didactice) și propuneri de activități care pot veni în completarea intervențiilor propuse.

Toate aceste elemente ajută la îmbunătățirea programul de Educație Parentală prin furnizarea unei imagini autentice despre elementele forte ale programului, dar și despre aspectele ce pot fi eficientizate. Mulțumim cadrelor didactice participante care, prin experiența proprie au devenit actori ai unei schimbării globale.

 

Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS